Menu


Planner/Roostermaker

Houd jij van logistieke procesbeheersing, ben je communicatief sterk, zie je de vraag achter de vraag en is het leggen van verbanden tussen ogenschijnlijk verschillende casussen iets wat in je aard ligt? Dan hebben we de perfecte baan voor jou!

Solliciteer naar de functie van PLANNER/ROOSTERMAKER 

Vanuit de hoofdvestiging in Kampen zorgen wij als team van drie personen (hoofd roosterkamer en twee roostermakers) voor de diverse roosters voor alle vestigingen van de Pieter Zandt.

Op de roosterkamer worden gegevens zoals vakkenpakketten, lessentabellen, lokaalbeschikbaarheden en docentwensen verzameld, geanalyseerd en gecombineerd tot o.a. basis- en dagroosters. Verder maak je als roostermaker roosters voor de toets- en tentamenweken, pleinwacht, excursies, werkweken, etc.

Je registreert en verwerkt verlofaanvragen en ziekmeldingen. Aan de hand van geplande/gerealiseerde roosters rapporteer je regelmatig gegevens aan het management.

We gebruiken verschillende softwarepakketten om deze gegevens te analyseren en te combineren (Zermelo, Magister, Afas, Microsoft) om  uiteindelijk tot een zo optimaal mogelijk rooster te komen. Het is dus belangrijk dat je goed met verschillende software overweg kunt en er het maximale uit weet te halen.

Ben je geïnteresseerd en/of heb je vragen? Neem contact op met hoofd roosterkamer Alidus van den Noort via e-mail (avdnoort@pieterzandt.nl) of telefoon (038-8700980). 

Het betreft een full-time betrekking. We verwachten van onze sollicitanten dat ze ons schoolprofiel van harte onderschrijven. 

Stuur je sollicitatie voorzien van kerkelijke en zakelijke referenties uiterlijk 30 november naar afdeling P&O t.a.v. mw. J. Kuijers, Postbus 296, 8260 AG Kampen, mail naar sollicitatie@pieterzandt.nl of sollicteer online. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.